Ohitus pääsisältöön »

Puuntyöstökoneet

Puuntyöstökoneet löydät nopeasti ja helposti verkkokauppamme valikoimista. Tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman puuntyöstökoneita tunnetuilta kansainvälisiltä merkeiltä.

Arbortech puuntyöstökoneet

Kulmahiomakoneeseen liitettävät lisälaitteet ja terät, joilla puuta voi työstää veistämismalliin.

Australialainen Arbortech valmistaa lähinnä puunveistoon erilaisia laitteita, mutta heillä on myös monitoimisaha AS160, jolla voi sahata tiiliskiviä ja kevytharkkoja, avata muuraussaumoja, sahata puuta y.m

Ainutlaatuisen tekniikkansa ansiosta, sahaus/isku (terä liikkuu edestakaisin ovaalissa liikeradassa joten sahaustoiminnon lisäksi koneessa on iskutoiminto), sahaaminen on nopeaa ja siistiä, pölykään ei leviä ympäriinsä niinkuin kulmahiomakoneella leikatessa. Leikkausjälki on siisti ja tarkka, neliskulmainen reikä tiiliseinään syntyy hetkessä. Puun juurten sahaaminen on helppoa kun terää ei tarvitse suojella mullalta. Sähkökaapelin upottaminen esimerkiksi hirsitalon seiniin on helppoa. Tämä on ainoa käsikone jonka ulottuvuus on 120 mm.

Katso Arbortech puuntyöstökoneet »

Festool puuntyöstökoneet

Sähkökäsikoneet, porakone, akkuporakone, käsihöylä, upotussaha, sirkkeli, yläjyrsin, Domino, reunajyrsin, märkäkuivaimuri.

Katso Festool puuntyöstökoneet »

Valitse puuntyöstökoneet yhdessä ammattilaisen kanssa

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikeanlaisen puuntyöstökoneen valinnassa. Henkilökuntamme tuntee valikoimissamme olevat puuntyöstökoneet hyvin ja osaa etsiä tarpeisiisi sopivan koneen nopeasti. Soita 010 3878500 tai ota yhteyttä lomakkeella »

Osta puuntyöstökoneet suoraan verkkokaupastamme

Valitse haluamasi tuotekategoria:

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.