Ohitus pääsisältöön »

Pölynpoistajat

MICROCLENEN tarina on valitettavasti loppu. Tehdas on lopettanut toimintansa eikä lisää tuotteita saa .... ja ähäkutti ..... toinen yritys ( Thor Filtration)  jatkaa siitä mistä Microclene lopetti meille on tulossa pölysuodattimia varastoon marraskuussa 2017.

Mallit hieman vaihtuvat, mutta ei paljon.

 

MICROCLENE pölynpoistajat on valmistettu jo yli 20 vuotta ja ne ovat erittäin suosittuja ympäri maailman, kiitos niiden tehokkuuden.
Moottorit ovat taattua sveitsiläistä laatua ja kipinäsuojattuja.
Suurin suositeltu tila perustuu siihen, että pölynpoistaja pystyy kierrättämään tilan ilman 10 kertaa tunnin aikana.

Puupöly on, kuten tiedetään, erittäin vaarallista ja voi aiheutta syöpää hengitystiehyeissä ja keuhkoissa. Vaarallisin pölyhiukkanen on pienempi kuin 10um. Microclene suodattaa jopa 0,4 um hiukkasia.

MICROCLENE pölynpoistajat kierrättää huoneilman puhaltaen ulos pölytöntä ilmaa. Suodatettu ilma on paitsi mukavampi hengittää myös huomattavasti turvallisempi.

MICROCLENE poista pölyn kuin pölyn, oli se sitten puuta, metallia, kemikaalia, höyhen- tai paperiperäistä, kankasta tai viilatuista kynistä olevaa.

MICROCLENE pölynpoistajat ovat kipinäsuojattuja ja suodatinmateriaali on tulenkestävästä polyvee lasista.

MICROCLENE pölynpoistajat ovat voittaneet monta terveys- ja turvallisuuspalkintoja ja niitä on ylistetty ympäri maailman.

 

...... lue lisää

7 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva