Ohitus pääsisältöön »

Terät

Terävalikoima on mellä laaja. Alla olevista linkeistä pääset eri kategorioihin.

 

 

 

Poranterät
Tuomme Suomen markkinoille Horst Miebach Gmbh:n valmistamia COLT-merkkisiä huippulaatuisia poranteriä. Valikoimasta löytyy niin oksaporia kuin keskipiikillä olevia Brad Point teriä. Horst Miebach Gmbh:lla on pitkä kokemus poranterien valmistuksesta ja ovat kehittäneet tuotteensa aivan huippuun tekemättä niistä kuitenkaan kalliiksi .... näissä poranterissä hinta-/laatusuhde on erinomainen. Monet testit osoittavat, että COLT-terillä poraaminen on nopeampaa kuin muilla terillä, kitka on pienempi, jolloin terä kestää paremmin .... myös sähkönkulutus on pientä. Nopea poraaminen tuo ammattilaiselle kuitenkin sen suurimman säästön. Kun myös poraamisjälki on siisti ja tarkka on hukkaprosentti olematon ja teroitustarve pieni.
BradPoint terällä voi porata laminaattiin nurjalta puolelta ja pinta on aina ehjä ..... ei puupalikoita vastapuolelle .... sama koskee kahvojen kiinnittämistä kalusteisiin .... ei lohkeamisia. Sekä oksaporalla että BradPoint terillä voi päätypuuhun porata vetämättä terän välillä ulos reiästä .... lastut tulevat ulos eivätkä tuki reikää.
Erikoiset kynäaihioterät tekevät aihioon (myös akryyliin) aivan pyöreän ja suoran reiän yhdellä poraamisella. Kannattaa kokeilla
Valikoimaan kuuluu myös tavallisia upotusteriä sekä upotusteriä stopparilla, joka ei jätä jälkiä porattavaan puuhun. Syvyys on säädettävissä.

TREND sirkkelinterät ovat erittäin laadukkaat ja soveltuvat sahaukseen kuin sahaukseen. Valikoimasta löytyy teriä melkein kaikkiin markkinoilla oleviin upotus-, käsi-, jiiri- ja pöytäsirkkeleihin.

 

1 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva