Ohitus pääsisältöön »

Toimitusehdot

1. Kaupan ehdot:
Plektra Trading Oy Ab:n verkkopalvelut palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja toimittaa tilauksesi perille 30 arkipäivän kuluessa, riippuen tuotteen saatavuudesta, yleensä jo seuraavana päivänä. Emme käsittele puutteellisin yhteystiedoin varustettuja tilauksia.

2. Plektra Trading Oy Ab:n ja asiakkaan välinen sopimus:
Plektra Trading Oy Ab:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta, kun asiakkaalle on toimitettu sähköpostiviesti, jossa tilaus vahvistetaan vastaanotetuksi. Plektra Trading Oy Ab:lla on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tilausta. Plektra Trading Oy Ab varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle ja oikeudelle selvittää asiakkaan iän. Ostospäätöksen yhteydessä asiakas antaa luvan Plektra Trading Oy Ab:lle lähettää mainoskirjeitä sähköpostitse. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta ilmoittamalla siitä palautusviestillä.

3. Tuotteiden hinnat ja saatavuus:
Tuotteiden hinnat on määritelty Plektra Trading Oy Ab:n internet sivuilla. Hintoja tai tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät kulloinkin Suomessa voimassa olevat arvonlisäverot, 10% tai 24%. Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut:
Yli sadanviidenkymmenen (150) euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti Matkahuollolla.  Ei koske muilla toimitustavoilla toimitettuja tilauksia eikä muulla tavalla tehtyjä tilauksia (puhelin, sähköposti)
Jos tuote luokitellaan vaaralliseksi aineeksi, toimitetaan se Matkahuollon kautta 7 euron lisämaksulla.
Jos tuote on kooltaan iso tai painava, toimitetaan se Matkahuollon kautta lisämaksusta.
Rahtivapaus EI koske tarjoushintaisia tuotteita.
Mikäli tilauksen vahvistamisen jälkeen tuotteita ei ole saatavissa tai Plektra Trading Oy Ab joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen tuotteen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, Plektra Trading Oy Ab lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa asiakkaalle annetaan mahdollisuus tilauksen perumiseen, mikäli Plektra Trading Oy Ab ei ole sitä itse tehnyt.

Lähellä-pakettia toimitetaan seuraaviin noutopisteisiin; Matkahuolto, SIWA, Euromarket ja Valintatalo. Lähellä-paketin maksimipaino on 8 kg. Mikäli tilauksen paino on yli 8 kg lähetämme sen normaalina bussipakettina.

4. Tuotteiden toimitus:
Plektra Trading Oy Ab toimittaa tuotteet asiakkaan antamaan osoitteeseen. Kaikki toimitusajat Plektra Trading Oy Ab:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty.
Posti säilyttää paketit seitsemän (7) päivää hyllytyspäivästä laskien. Ellei pakettia sinä aikana noudeta palautetaan se lähettäjälle. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta kaikki ylimääräiset lähetyskulut

5. Plektra Trading Oy Ab:n takuu- ja palautussehdot:
Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset maksaa asiakas (kuluttajansuojalaki, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia ehjässä alkuperäispakkauksessa. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla plektratrading@gmail.com
Ellei edellä mainitut ehdot täyty on Plektra Trading Oy Ab:llä oikeus pienentään palautussummaa.
Jos tilattu tuote on viallinen, pyrkii Plektra Trading Oy Ab, hyvän kauppatavan mukaisesti, vaihtamaan sen, mutta mikäli vaihtaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, Plektra Trading Oy Ab:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

6. Minimitilaus:
Minimitilausta ei ole. Jos lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin tilatut tuotteet tai jos asiakas haluaa laskun lähetettävän erikseen lisätään laskuun seitsemän (7) euron laskutuslisä. Jos asiakas valitsee ennakkomaksun, laskutuslisää ei ole. Kun ennakkolaskun suoritus näkyy tilillä tapahtuu toimitus.
Toimituksista, joiden veroton kauppahinta on alle 60 €, peritään muiden toimituskulujen lisäksi pientoimituskuluina 8 €. Koskee pelkästään jälleenmyyjiä.

7. Sovellettava laki:
Asiakkaan ja Plektra Trading Oy Ab:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.

MAKSUEHDOT   

Laskutusasiakkaat:
Vain yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tilata Plektra Trading Oy Ab:n tuotteita laskua vastaan. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite ja yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Plektra Trading Oy Ab pidättää itselleen oikeuden suorittaa luottotarkistuksen.
Ennakkomaksu:
Plektra Trading Oy Ab lähettää asiakkaalle ennakkolaskun. Kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy Plektra Trading Oy Ab:n tilillä, tilaus toimitetaan.

Hinnat ja maksut:
Kaikki hinnat ovat vapaasti varastossamme.

Laskutus:
Lasku päivätään toimituspäivänä. Maksuehtona on 14 päivää netto. Viivästyskorko on 10 %. Maksukehoituksen lähettämisestä veloitamme 5 euroa. Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, minkä jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö. Tällöin tilaaja maksaa perintäyhtiön vaatimat perimiskulut.
Mikäli asiakas haluaa että lähetämme laskun erikseen veloitamme laskutuslisän 7,00 €, e-laskuista laskutuslisä on 4,50 €.

Kurssit:
Ilmoittautuminen kurssille pidetään sitovana ellei asiakas peru osallistumisensa viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua ja Plektra Trading Oy Ab pidättää tällöin oikeuden laskuttaa koko kurssimaksu.

Takuu:
Kaikilla tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu, joka kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu vaihtelee tuotteittain.
Yleisesti ottaen takuu on yksi vuosi.

 

Record Power: Viisi (5) vuotta yksityiskäytössä, yksi (1) vuosi yritys- tai koulukäytössä
Tormek: Seitsemän (7) vuotta, T-7 kymmenen (10) vuotta kun laitteen rekisteröi Tormekin sivuilla: www.tormek.se
 
Festool: Kolme (3) vuotta, 10 vuoden varaosatoimitustakuu, 3 vuoden varkausvakuutus  kun laite on rekisteröity asianmukaisesti. Pyrimme aina rekisteröimään laitteen asiakkaan puolesta

Speedheater:

Kolme (3) vuotta, yksi (1) vuosi yritys- tai koulukäytössä. IR-putket ovat kulutustavaraa eivätkä kuulu takuun piiriin.
Mikäli kyseessä on takuukorjaus kuuluvat asiakkaan laitteen lähetys- ja palautuskulut  takuun piiriin, muuten ei.

Vuokraamme sijaislaitteen 30 €/ vrk + lähetys- ja palautuskulut.  Vuokra-aika alkaa kun asiakas voi noutaa laitteen Matkahuollosta ja loppuu kun laite palautetaan Plektra Tradingiin tai kun se on noudettavissa Kampin Matkahuollosta. Laite lähetetään normaalina noutopakettina Matkahuollolla.